Annyira megtetszett a fotószerkesztő program, hogy még egy fotót feltöltök. A paprika fajtája Yellow Bell, azaz sárga harang. Nevét a formájáról és színéről kapta. Nem túlzottan csípős, kissé citrusízű, vastag húsú. Szárításra nem, inkább friss fogyasztásra alkalmas. A szára vastag, kevésbé elágazó.
2012.07.31. 21:01
Yellow bell
Szólj hozzá!
A bejegyzés trackback címe:
https://gyulaicsili.blog.hu/api/trackback/id/tr804689372
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.